Nyheder

mads tester vandkvaliteten for feodora

sidste nyt

Til Publikum på arealerne:

Det er super fint at I holder øje med kvæget, men

Galloway kan altså sammenlignes med bisoner og har dobbelt hårlag.

tro os: de fryser altså ikke.

og de får altså også masser af spise og sulter ikke.

Galloway til Sverige

Så skulle vi også lære kvæget at snakke svensk.

vi har i år igen sendt dyr til Sverige.

6 sorte køer og deres kalve er flyttet hjem til Ulf og Mona fra Vallkärra Galloway i Sverige og lige om lidt flytter Ferdinand og en veninde også derop.

De har fået et fuldstændig fantastisk hjem og vi glæder os til at vi skal op og besøge dem

galloway til Finland

Nu er dyrene vel ankommet til Finland.

Vi fik en forespørgsel fra Finland om Galloway fra familien Berts. Det var et projekt og en udfordring som vi ikke kunne sige nej til.

vi fandt 5 fine sortbæltet. 2 køer ude fra Mogens og Anja i Gyrstinge og 2 kælve kvier og 1 ung kvie fra os selv.

Det var noget af en udfordring med karantænestald i 30 dage og en masse blodprøver og andre test, men endelig lykkes det og alle 5 ankom til deres nye hjem oppe i Finland hos Monika og Kjell og alt er bare gået fint. Alma har endda leveret en fin lille tyrekalv og de venter spændt på at de sidste 3 piger også kommer med deres små trolde.

NYVANG 2015

Vi har prøvet at stille på Nyvang for første gang nogen sinde. et super lille skue der er smadder hyggeligt og så det bedste:

VI VANDT INTERBREED 2015 PÅ NYVANG MED SKØNNE OG FINE PABLO OG HAN FIK OGSÅ 24 POINT.

vi kan slet ikke få armene ned igen og er bare jublende glade.

Farvel Valdemar

Det er med stor sorg at vi har måtte sige farvel til vores skønne, dejlige, blid avlstyr Læsø´s Valdemar. Nu kunne han ikke mere og han skulle herfra med sin værdighed i behold. Han blev 11 år og nåede at blive Galloways bedste handyr og har også lavet en masse fine kalve han kunne være stolt af. Bla. Pablo og Sofia som begge har opnået fine placeringer.

Vi vil savne ham, ære være hans minde.

Nora får massage af Nanna

Stakkels gamle Nora går ikke så godt mere og noget skulle gøres.

så vi kontaktede Nanna Luthersson, som er en meget dygtig hestedyrlæge og kiropraktor og spurgte om hun ikke kunne hjælpe, det ville hun gerne.

det var en succes og Nora endte med at nyde det efter hun i starten havde været meget mistænksom.

STOR STOR NYHED

STOR NYHED.........

vi har sendt galloway til grønland som de første nogensinde. 
vi fik en henvendelse fra claus cornelsen der spurgte om vi ville sende dyr til grønland og efter lidt betænknings-tid sagde vi ja. det er jo et sindsygt spændende projekt man bare må være en del af.
så vores smukke tyr Egon og 7 køer samt en lille kalv Dennis skal sejle til grønland i begyndelsen af juli (lige nu står de i karantæne) og skal bo på syd grønland. vi glæder os så meget til at høre når de er kommet godt derop og håber at de vil passe godt på vores dejlige dyr og at vi kan få lov til at følge deres udvikling.

samtidig har vi også sendt kvæg til letland sammen med en masse andre galloway avler. det er også et spændende projekt. vi sendte 11 kvier afsted og de skal gå på ca 500 ha. og hygge sig sammen med en masse andre galloway. det bliver et luksus liv for vores små piger og bliver næsten "back to nature".