Nyheder

til minde om chloe

Vi har mistet vores smukke hoppe chloe og hendes lille føl.

vi havde glædet os sådan til at Chloe skulle fole, men d.22/7 kom jeg over i stalden og kunne med det samme høre at noget var helt galt. jeg fandt Chloe liggende bevidstløs inde i boksen og selvom vores dyrlæge gjorde alt hvad han kunne, måtte vi sige farvel til både hende og hendes lille føl i maven. vi savner hende fuldstændig vildt og ville så gerne igen have set hende tusse rundt på marken med hendes lille føl, men sådan skulle det åbenbart ikke være og vi ved ikke helt hvad pokker der er sket. alt er blevet undersøgt og hun har ikke indtaget noget giftigt.

stakkels lille pige, vi savner dig af hele vores hjerter.

Goddag igen til Chloe

Chloe er flyttet her hjem igen og denne gang bliver hun her. Vi var så heldige at Mette og Malene valgte at sælge hende til os. Og Chloe nyder at komme hjem til sine venner.

Pippin og Mocca

Nu var det nok.

Efter meget stor overvejelse valgte vi få kastreret de to små banditter.

Deres ego var ved at blive lidt for stort og i deres verden var de større end størst og syntes at de konstant skulle vise os og alle andre hvor stærke de var og hinanden hvor gode de var til at slås.

vi var ikke sikker på at deres ego kunne tåle også at blive kåret som avlshingste, så beslutningen blev taget.

pludselig kan de huske alt hvad de har lært gennem tiden og er bare blevet en fornøjelse at have.

så for deres, vores og alle andres skyld var det den rigtige beslutning vi der tog.

farvel til winner og chloe

øv øv. Winner og Chloe er flyttet hjem igen. her er blevet lidt tomt og vi savner dem rigtig meget, men er også glade på Mette og Malenes vegne at de igen fik muligheden for at have deres to små nuser-trolde hjemme

Stor sorg

Vi har mistet vores smukke lille sophie. Hun nåede kun at blive 1 år. Vores stakkel lille pige blev så syg og selv om vores to fantatiske dyrlæger kim og kamilla kæmpede en kamp for at  redde hendes liv, må vi give fortabt og lade hende få fred. Stakkel lille pige. vi savner hende så meget og det er så hårdt at se Bette gå rundt og kalde på sin datter. Kimmie har mistet sin bedste legekammerat.
vi har fået undersøgt foder og alt andet, vi kan ikke finde ud af hvad hun blev syg af.
Jeg har dog en mistanke: vores nabo fik den fuldstændig ugeniale ide at brænde en masse lort af lige op af den fold hestene gik på. tyk sort røg væltede ind over deres fold. selv nu langt tid efter kan jeg ikke få dyrene til at gå ind på den fold. så noget er helt galt.
tænk engang at man kan have så lidt respekt for andres dyr, ja og for sine egne (hans egne heste går rundt i det afbrændte materiale nu) at man kan finde på sådan noget L..... 

lille følbøl kom til verden d. 19.06.2012

juhu. endelig kom lille følbøl til verden.
D. 19.06.2012 folede Chloe om morgen og det smukkeste lille hoppe føl kom til verden. Chloe klarede det hele selv og er en meget stolt mor med et meget stort M. vi har besluttet at den lille pige skal hedde Poppelgårdens Yasmin. Hendes far er den flotte hingst Winner.

Sidste nyt

Vi har været så heldige at Mette´s to dejlige shetlænder nemlig den smukke hingst Winner og den fine hoppe Chloe, som snart gerne skulle fole med en lille følbasse, er flyttet ind her på gården og det går rigtig fint.

Sidste nyt 2011

juhu vi har fået følbasser og alt gik bare super godt.

Sophie

D. 13-08-2011 fik Bette sin smukke lille pige og alt gik bare som det skulle. Bette er en super mor.
vi har døbt vores lille pige Poppelgårdens Sophie

Kimmie

D. 18-08-2011 var det så Butterfly´s tur til at få sin lille pige. En nuser lille trold som vi har døbt Poppelgårdens Kimmie.